Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

TeamLabs i Youz Talent impulsen FEMME, una iniciativa per potenciar el lideratge femení a Barcelona

10 de May de 2024

Sota el títol ‘Tomorrow’s leaders are today girls’, el laboratori d’aprenentatge TeamLabs i Youz Talent, han organitzat, el 9 de maig,  un esdeveniment per potenciar el lideratge i l’esperit emprenedor femení entre les noies de 15 i 20 anys. La jornada ha comptat amb un programa inspirador que ha inclòs una TED Talk a càrrec de dues dones emprenedores, un taller de millora de les habilitats comunicatives amb els perfils DISC i una fira de projectes impulsats per emprenedores del grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) de TeamLabs y Mondragon Unibertsitatea.

Una oportunitat per conèixer joves emprenedores

La jornada, moderada per la Nàhia Gironès (cofundadora de Youz Talent), ha començat amb la intervenció de la Núria Gutiérrez (Coast BCN) i l’Alba Queraltó (Career Habit Pro), ambdues graduades en Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN). La Núria i l’Alba han conversat sobre l’inici de la seva carrera com a emprenedores, les dificultats que han tingut i tenen en l’actualitat, els projectes que han desenvolupat per arribar on són ara i quina és la proposta de valor de la seva marca. 

Tot seguit, la Carola Morato (E-Shape), ha conduït un taller per ajudar les joves assistents a conèixer, a través d’una activitat pràctica d’autoconeixement, quin és el seu perfil de lideratge i a saber com potenciar-lo. La proposta s’ha desenvolupat entorn del mètode DISC que identifica quatre estils de personalitat i mesura la intensitat i la combinació de cadascun d’ells: decisió, influència, serenitat/estabilitat i compliment.

Finalment, una fira de projectes  impulsats per joves emprenedores del grau LEINN de 1r, 2n i 4t ha afavorit l’intercanvi d’experiències i ha posat sobre la taula la diversitat de projectes que poden desenvolupar-se i com és aquest procés creatiu, ja que alguns d’ells encara es troben en una fase molt inicial. S’ha comptat amb la participació d’Odyssey (agència de màrqueting digital), Eachy (joc de preguntes i reptes), Brezo (joies d’acer inoxidable inspirades a Barcelona), 3E-Motion (art, emocions i economia circular), Not original (pantalons personalitzats), Eventos Reset (impuls d’artistes emergents), Eterna (joies d’estil mediterrani), Festival Vibez (festival de cultura digital jove) i Gustró (servei de càtering).

A totes les assistents, se’ls hi ha entregat una bossa reciclada amb banderoles i una llibreta i un llapis plantable de Sheedo, una empresa de màrqueting sostenible, fundada per la Gala Freixa, que també va néixer sota el marc del grau LEINN.

Impulsar el talent femení

TeamLabs i Youz Talent s’han unit en aquesta experiència sota la marca FEMME per potenciar el lideratge i l’esperit emprenedor femení. Des de TeamLabs, com a laboratori d’aprenentatge en el qual accionem el talent emprenedor a través del grau universitari oficial LEINN, volem i creiem que el lideratge femení ha de tenir un espai més gran

Aquest esdeveniment ha estat el punt de partida d’una proposta que esperem traslladar a altres ciutats i que, com ha apuntat l’Adriana Bisbe (cofundadora de Youz Talent), ‘Aquesta trobada s’ha convertit en una jornada molt inspiradora i plena d’aprenentatges que ha aplegat a 30 noies amb inquietuds emprenedores i de lideratge. L’espai, a més a més, els hi ha permès connectar amb altres noies amb interessos similars, autoconeixe’s una mica millor i descobrir com es poden convertir en les líders del demà’. 

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
671 34 65 08 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Calle Steve Jobs 2 (Parque Tecnológico de Andalucía)
29590 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.