Jorge Bofarull, de 23 anys, acaba de treure al mercat Casa Napoli, una marca de pizzes que captura l’essència de l’autèntica pizza napolitana i que està llesta per gaudir a casa.
Aquesta idea feta realitat, es remunta a l’any 2018, quan després d’un viatge a la ciutat de Nàpols, Jorge i el seu pare es van preguntar: “Per què no hi ha pizza napolitana als supermercats?” Aquell any va començar a estudiar a Barcelona el grau Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN) de TeamLabs i la Universitat de Mondragón, un grau on s’aprèn a emprendre creant una empresa real en equip i viatjant pel món. Després de realitzar molts projectes i amb molts aprenentatges, durant el quart curs va començar a desenvolupar aquest projecte que ha estat possible un any després.
Ingredients i procés d’elaboració 100% napolitans
La pizza napolitana ha conquerit paladars arreu del món. Però, què fa que una pizza sigui veritablement napolitana? Què ha aconseguit Jorge Bofarull? Per fer-ho possible, Casa Napoli compleix amb els estàndards de qualitat més estrictes que exigeix la tradició napolitana. Des de la selecció dels ingredients, com la farina de blat de tipus 00, els tomàquets San Marzano i la mozzarella fior di latte, fins al meticulós procés d’elaboració.
La seva massa és prima al centre i amb una vora inflada i esponjosa (cornicione) d’1-2 centímetres. Aquesta textura i el seu sabor únic només s’aconsegueixen gràcies a una fermentació lenta i natural, que se situa entre les 8 i 24 hores. Tal com explica Jorge: “Cada pizza s’elabora amb cura artesanal, mantenint la tècnica napolitana d’estirar la massa a mà. Només així s’assegura una textura perfecta i un sabor excepcional”. Un cop preparada, es cou durant 60-90 segons a una temperatura mínima de 430 ºC en un forn de pedra refractària.
Així són les pizzes de Casa Napoli, i des de fa només unes setmanes es poden gaudir en aquestes 7 varietats: tartufata, prosciutto, formaggio, pepperoni, barbecue, margherita i base rossa per preparar pizzes al gust.
Casa Napoli porta als supermercats l’autèntica pizza napolitana
Casa Napoli ha aconseguit portar l’autèntica pizza napolitana al supermercat i d’aquí a les nostres llars. Demostrant que tradició i innovació poden anar de bracet, i oferint als consumidors una pizza de qualitat superior que compleix amb els més alts estàndards d’autenticitat. Només en la primera setmana de llançament, ha aconseguit vendre més de 500 pizzes.
De moment, es poden adquirir en més de 20 supermercats i botigues d’especialitat situades a Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze del Vallès, com Escofet Oliver, Da Giorgio, Dylan, KCH, Rosa Estrella, Cristóbal i Covirán. Però esperen portar l’experiència de la pizza napolitana de restaurant a les cases de tot el país, redefinint la manera en què es gaudeix i es percep la pizza refrigerada, respectant els criteris establerts de la vera pizza napolitana.