Junts som el millor Equip
Son un EQUIP de persones que creuen que una alternativa al model educatiu és possible. Venim de transformar l’educació i ara volem transformar la societat. I només és possible si comptem amb persones amb un talent avançat.
Aquest és l’equip TeamLabs/
Javier Larrea
Product Manager en TeamLabs/
Carla Filannino
Community Coach LEINN & Content Editor BCN
Siham Bennani
Entrenadora LEINN Madrid & Directora de Admisiones LEINN
Marisol Monasterio
Administración
Mathew
MarTech Manager
Irati Lekue
Directora de Teamlabs/ Corporate
Mari-Ángeles Ferrándiz Vañó
Talent Scouter
Paloma Moruno Torres
Dirección y facilitación de proyectos de transformación en instituciones educativas
Marta Arias
Entrenadora LEINN/ Madrid
Elena Burgos
Community Host Madrid
Rosa López
Mantenimiento y cuidados Lab/ Madrid
Lara Larrañaga
Diseñadora & Project Manager en TeamLabs/
Mª de los Ángeles Ruiz
Mantenimiento y cuidados Lab/ Madrid
Rafa Fuentes
Talent Scouter / Málaga
José Fociños
Assessoria legal
Mili Álvarez
Facility Coordinator Madrid
Jordi Manich
Assessor Fiscal
Tamara Campaña
Facility Coordinator Málaga
Ana Bayón
Entrenadora LEINN Madrid
Carme Juanes
Entrenadora LEINN Barcelona
Josep Molinero
Entrenador LEINN Barcelona
Merche Aranda
Entrenadora LEINN Madrid
Lucía González
Incubation & Acceleration
Miguel Ángel Martín
Entrenador LEINN Madrid
Eleonora Barone
Entrenadora LEINN Madrid
Cata Marqués
Facility Coordinator Barcelona
Ibai Martínez
General Manager
Chon Muñoz
Lab Manager LEINN
Vanessa Cano
Talent Scouter & Mktg Specialist / BCN
Berta Lázaro
TeamLabs/ Co-founder and Global Ecosystem Leader
Ignasi Bassas
Entrenador LEINN Barcelona
Javier Bernad
Entrenador LEINN Barcelona
Francisco Calderón
Entrenador LEINN Madrid
Vicente Ruíz
Entrenador LEINN Madrid
Luis García
Entrenador LEINN Barcelona
Helena del Castillo
Lab Manager LEINN & Asesora Legal
Andrés Segalés
Comptabilitat, fiscal i laboral
Humberto Matas
Chief Innovation & Development Officer
Pedro Solórzano
Entrenador LEINN Màlaga
Thibaut Deleval
Entrenador LEINN Madrid
Montse Gisbert
Talent Scouter & Mktg Specialist/ BCN
Ernesto Gómez
Chief People Officer
Luciana Priano
Entrenadora LEINN Barcelona
Néstor Santana
Incubator and Accelerator Manager / Teamcoach
Berenice Tovar
Fab Manager Madrid
Angélica Suárez
Talent Scouter Madrid
Mariona González
Lab Managing Director Barcelona
Szabolcs Nemeth
Entrenador LEINN Barcelona
Pilar Lara
Entrenadora LEINN Madrid
Pablo Caballero
Fab Manager Málaga
Laura Celaya
Community Host Barcelona
Isabel Ávila
Directora de Comunicación, Marketing & Talent Scouting
Félix Lozano
Socio fundador y CEO
Elena Gómez
Entrenadora LEINN Madrid
Sonia Borreguero
Directora Financiera
Azucena Lozano Iriondo
Entrenadora LEINN BCN
Laura Muñoz
Audiovisual Content Manager
Filipe Rebello
Entrenador LEINN Barcelona
Joan Clotet
Coordinador MTalent BCN
Gorane Carreira
Entrenadora LEINN Barcelona
Gustavo González
Entrenador LEINN Madrid
María Hernández
Asesora fiscal y financiera
Martta Joan
Fab Manager Barcelona
Leila Bardasuc
Entrenadora LEINN Málaga
Arturo Betancourt
Equip lab management
Berta Trabado
Digital Product & Design
María José Distéfano
Entrenadora LEINN Málaga
Zayda Rodríguez
Host Madrid
Cecilia Hornillos
Community Host Málaga
César Camps
Lab Managing Director
Ferran Herraiz
Entrenador LEINN Barcelona
Gwenn Vallegant
Entrenadora LEINN Barcelona
Ana Rodríguez
Entrenadora LEINN Barcelona
Ainara Sobrino
Responsable Màrqueting i Vendes Programes Lit
Sara Porras
Entrenadora LEINN Madrid
Javier de los Ríos
Entrenador LEINN Madrid
Rocío Espinosa
Facilitadora de projectes. Equip d'educació.
Consell assessor
Antonio Lafuente
Antonio Rodríguez de las Heras
Ana María Llopis
Rocío Espinosa
Rocío és amant del verd asturià i mestra de vocació.
Va començar la seva carrera en l’ensenyament, i amb l’auge de la tecnologia a les aules, va decidir traslladar-se a Madrid per a realitzar un màster en tecnologia aplicada a l’educació i formació.
Al llarg de la seva trajectòria professional, ha aconseguit especialitzar-se en l’avaluació dels processos d’aprenentatge, la innovació educativa i en el desenvolupament, impartició i tutorització d’accions formatives e-learning. Ha estat coordinadora de diversos projectes educatius, coautora de materials i ha col·laborat amb grans organitzacions per a impulsar una educació transformadora i de qualitat.
Rocío es troba en constant cerca de noves maneres de millorar i aprendre. Apassionada per l’organització, considera aquesta habilitat essencial per a l’èxit de cada projecte que emprèn.
Laura Celaya
Graduada en LEINN (Lideratge, Emprenedor i Innovació), compta amb experiència en disseny web i emprenedoria, sent sòcia i dissenyadora en la seva pròpia agència, Aninchi.
Creativa i curiosa per naturalesa, el seu amor pel disseny la impulsa a aprendre i explorar contínuament noves eines i mantenir-se al dia amb les últimes tendències. Sempre en cerca de noves idees, combina la seva creativitat i el seu tracte humà per a connectar amb les persones i aportar idees úniques.
Apassionada pels viatges, ha visitat països com Costa Rica, Índia, Finlàndia i Corea, gaudeix explorant cultures, històries i planificant cada detall de les seves aventures.
Miguel Ángel Martín
Entrenador LEINN Madrid
Etern curiós i emprenedor, apassionat de l’ensenyament i de l’aprenentatge i, per tant, de la vida, pare, marit i amic, Miguel Ángel Martín Crespo és Llicenciat en Economia per la Universitat Sant Pau CEU, Doctor en Comunicació audiovisual, Publicitat i RRPP per la UCM així com Màster en Màrqueting i Gestió Comercial per ESEM.
Va començar la seva carrera en auditoria, en BDO Audiberia; ha desenvolupat llocs directius en Direcció Nacional de Màrqueting i Vendes en companyies vinculades a la construcció i la tecnologia; ha estat Professor en USP CEU, Carles III, Udima i ho és en la Uem.
Co-fundador de nombrosos projectes d’internet i d’impacte social, és un dels pares del micromecenatge a Espanya i una de les companyies vinculades a la VTC que va cofundar i de la qual va ser director general i conseller, va ser venuda a Uber.
Javier de los Ríos
Javier de los Ríos Medina és un professional amb més de 25 anys d’experiència en gestió comercial i administració d’empreses dins del sector financer i bancari, així com en assessorament patrimonial. Posseeix un doctorat en Recerca en Humanitats, Arts i Educació, especialitzat en noves tecnologies i la seva aplicació en l’aprenentatge mòbil.
Ha desenvolupat plans d’estudi per a programes de grau, màster i cursos en diverses universitats i escoles de negocis, impartits tant de manera presencial com en línia. A més, és fundador de UXUI Learning, dedicada a l’aprenentatge mòbil i microlearning, i ha estat guardonat en múltiples ocasions per les seves contribucions en educació i màrqueting digital.
La seva àmplia experiència docent inclou la formació d’estudiants internacionals i la col·laboració amb institucions de prestigi com la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) i CEIPA Business School a Colòmbia.
Pablo Caballero
Pablo es considera una persona creativa i inquieta. Té un gran interès per la tecnologia i la millora contínua, sempre buscant noves maneres d’aplicar l’enginyeria per a millorar la vida quotidiana.
Estudiant del Doble Grau en Enginyeria Mecànica i Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte, amb una marcada passió per la creació i el desenvolupament de solucions tècniques i innovadores. El seu enfocament combina el rigor analític de l’enginyeria amb un esperit creatiu, permetent-li abordar desafiaments complexos des d’una perspectiva tant funcional com estètica.
Compta amb experiència en el treball en equip i gestió de projectes, la qual cosa li ha permès aplicar els seus coneixements de manera pràctica en diversos àmbits. Pablo busca contínuament nous reptes que li permetin continuar desenvolupant les seves habilitats, especialment en àrees vinculades a la sostenibilitat.
Lucía González
Nascuda en Donostia-Sant Sebastià, en el si d’una família basc-navarresa envoltada de metges i les farmacèutiques.
Des de molt petita el seu somni ha estat canviar el món i per això decorava la seva habitació amb posters d’ONGs, davant la mirada de sorpresa dels meus pares i els meus tres germans.
Des de jove s’interessa per les ciències, i malgrat escoltar el clàssic ”les ciències són molt difícils i són més per als nois que per a les noies”, decideix estudiar Enginyeria Superior Industrial en la Universitat de Navarra, l’el campus de Sant Sebastià.
Arrenca la seva carrera professional en les Cooperatives de Mondragón al País Basc en el sector industrial de la maquina eina, i això li permet coordinar projectes de caràcter internacional en sectors com l’automoció i l’energia. Uns anys mes tarda es va mudar a Barcelona i és allí on inicia una nova etapa professional en el sector de la consultoria en enginyeria i innovació dins d’un grup francès líder a nivell europeu.
Però el seu somni per canviar el món continua viu i per això, l’any 2011 decideix fundar l’empresa Edenway des d’on hem desenvolupo Estratègies i Projectes Sostenibles i Innovadors. En els últims 12 anys han participat en mes de 150 projectes amb entitats publiques, empreses privades, start-ups, universitats i centres tecnològics i això li ha permès adquirir un coneixement ampli i molt operacional sobre com podem transformar les seves realitats de manera sostenible.
Edenway a més ha resultat ser un laboratori en si mateix per a la generació de noves idees que contribueixin en positiu a nivell mig ambiental i social. D’aquí ha nascut la seva segona aventura emprenedora, Natives per a integrar la sostenibilitat en qualsevol escola en el món.
L’apassiona crear i contribuir en projectes on conflueixin la innovació, la regeneració, l’educació i l’emprenedoria. Oberta al món, parla espanyol, anglès i francès. Li encanta practicar esports diàriament, la música, la gastronomia i cuidar dels meus.
És dona, mare, enginyera, emprenedora i apassionada per construir un món millor a través de la generació d’intel·ligència col·lectiva.
Sara Porras
Doctora en Sociologia i Antropologia per la Universitat Complutense de Madrid, les seves principals línies de recerca s’emmarquen en els estudis urbans i la dimensió espacial dels conflictes. Ha participat en nombrosos projectes de recerca nacionals i internacionals i és autora de diverses publicacions científiques.
Ha treballat també en l’àmbit de la cooperació internacional, desenvolupant projectes de desenvolupament comunitari i participació política.
La seva aposta per connectar la dimensió local en els processos globals aporta una visió profundament dinàmica i innovadora en el camp del empredimiento social.
Pilar Lara
Dissenyadora de professió, amb formació artística i amb una vocació primerenca per l’educació ambiental (el que avui diem Desenvolupament Sostenible).
La seva trajectòria professional ha seguit tres camins principals: la docència, l’emprenedoria i el treball com a dissenyadora. Ha estat professora en Escoles d’Art (a Toledo i Madrid), en el Grau en Disseny de la Facultat de Belles Arts UCM i en el Istituto Europeu di Design. Des de 2012 porta endavant un projecte empresarial relacionat amb regals turístics connectats amb la cultura espanyola, innovadors i sostenibles: el souvenir des d’una nova perspectiva. Va treballar durant 5 anys a ‘Estrada Design’ de la mà de Manuel Estrada (Premi Nacional de Disseny) i en l’actualitat desenvolupa treballs com a freelance (disseny editorial, gràfic i expositiu).
Part del seu cor està a Itàlia, en concret a Roma, on va viure 2 anys després de rebre una beca del programa COMETT en el Centre Europeu dell’Educazione.
Doctora per la Universitat Complutense de Madrid, en 2021 va llegir la seva tesi doctoral sobre disseny estratègic.
Vinculada a l’emprenedoria universitària, forma part de la preincubadora d’Emprenedoria de la Facultat de Belles Arts UCM i és ambaixadora de Compluemprende. Amb aquesta última institució va viatjar en 2018 a Israel per a conèixer l’ecosistema emprenedor del país amb un grup de docents i estudiants.
Convençuda que el disseny té un gran potencial per a impactar en el nostre món: tant des de la col·laboració amb empreses i institucions, com en el desenvolupament de noves emprenedories. I de la importància de fer aflorar els valors i paradigmes sobre els quals construïm les nostres cultures a nivell global i local.
Merche Aranda
Merche és emprenedora per naturalesa i, des del 2005, dirije IDEÉS APRENENTATGE I INNOVACIÓ, un Laboratori Generador de Coneixement, Aprenentatge i Innovació en la Formació, el Coaching i la Transformació, Professional i Personal. Un lloc des d’on acompanya a persones normals a aconseguir coses extraordinàries. És un espai on dona curs a la seva creativitat i habilitats multidisciplinàries desenvolupant capacitacions d’Alt Impacte, per al desenvolupament sostenible dels resultats pactats.
Fruit del treball d’aquests anys i de la a passió per crear espais de creixement i desenvolupament, va crear en el 2022 Ideés Escola d’Alta Capacitació amb el propòsit de continuar ajudant persones i professionals normals a aconseguir coses extraordinàries, ja no sols en in-compay, sinó en escoles de negocis i Universitats i a les nostres Aules.
Promoure l’exercici de la professió del Coaching amb qualitat i excel·lència és un altre dels seus motors i de la seva activitat. És Màster Certifica’t Coach (MCC) per ICF amb més de 10.500 hores amb clients i més 17 anys d’experiència en l’àmbit de la Transformació cultural, Lideratge i coaching executiu i d’Equips, Mentor-Coach d’ICF Global amb més de 6.000 hores d’acompanyament a coaches i com a Assessor-Avaluadora per a ICF.
Les seves màximes vitals són “Acompanyar a les persones al fet que aconsegueixin resultats extraordinaris amb harmonia i humor. I estar en continu desenvolupament del coneixement i aprenentatge multidisciplinari”
Ainara Sobrino
Navarresa de naixement i de La Rioja d’adopció, Ainara porta treballant en educació més de 13 anys. La seva formació acadèmica combina la part pedagògica (és Graduada en Educació Primària per la Universitat de La Rioja) amb la part més marketiniana (té un Màster de Digital Màrqueting per la Universitat de Califòrnia, Irvine).
En 2012 va fer les seves maletes i va aterrar en l’aeroport de Toronto, i des de llavors ha viscut en diferents països com el Canadà i Panamà i viatjat per molts altres com Mèxic, Colòmbia, el Perú o la Xina. Aquesta experiència professional i personal han marcat, sens dubte, el caràcter d’Ainara, qui es defineix com una persona flexible, pròxima i sempre disposada a ajudar als altres.
Szabolcs Nemeth
Entrenador LEINN Barcelona
Szabolcs és un «cul inquiet» tant a nivell personal com professional. Respira, somia i aconsegueix els canvis.
Com a professional i educador polivalent, compta amb sòlida experiència en la gestió, coordinació i execució de projectes orientats al client, gestió de programes i projectes, formació i mentoria, vendes, gestió pressupostària i financera, contractació i selecció, comunicacions, divulgació i gestió d’esdeveniments.
Està especialitzat en emprenedoria, millora de productes/dissenyo de serveis i processos empresarials des d’un punt de vista pràctic, amb gran capacitat en solucions informàtiques i financeres, processos de venda, anàlisi de dades, desenvolupament empresarial i gestió de relacions en diversos països i indústries.
Ha treballat en entorns multinacionals, start-ups i en el tercer sector, i està àmpliament familiaritzat amb la banca privada i retail, tant en l’àmbit comercial com en la indústria de TU.
Treballa amb passió, responsabilitat, compromís i, sobretot, transparència. És un gran aficionat als esports i a la cultura popular, participant activament com casteller, geganter, diable i voluntari.
Actualment, Szabolcs és estudiant de doctorat en la UIC, on investiga i treballa per a millorar la supervivència de les empreses emprenedores en les seves etapes inicials, combinant experiències pràctiques i assoliments acadèmics.
Josep Molinero
Entrenador LEINN Barcelona
Josep és un apassionat de la vida. El seu propòsit és aprendre cada dia, per a ser la millor versió de si mateix.
Directiu innovador i versàtil en entorns internacionals i multiculturals amb visió integral d’empresa, adquirida en grans companyies i startups. És expert en innovació, business transformation, performance improvement, change management, Program & Project Management, amb una sòlida i consistent trajectòria en estratègia, finances, IT, màrqueting i operacions.
És Enginyer informàtic i Enginyer Civil, juntament amb un MBA, un PDD i diversos màsters. Ha participat en la creació de diverses startups, algunes amb èxit i altres amb fracàs, però obtenint de totes experiències i aprenentatges increïbles. I li continua motivant cada dia l’aportar millores a la vida de les persones.
Professionalment, li guien dos lemes: El primer, és que no n’hi ha prou amb fer, cal aconseguir. I el segon, és que no es tracta de fer coses extraordinàries, sinó de fer extraordinàries les petites coses ordinàries.
És un humanista convençut, i pensa que l’èxit o el fracàs en qualsevol projecte són les persones.
Edat? És jove, perquè la seva llista d’objectius encara és més llarga que la dels seus assoliments.
Ana Rodríguez
A Ana li agrada presentar-se com a ésser humà en continu desenvolupament. Els seus principals valors són autenticitat, curiositat, respecte i llibertat. S’ha format com a Doctora en Nutrició, té un Màster en Intel·ligència Emocional, i és Professora certificada de Mindfulness.
La motivació per inspirar i tenir impacte positiu va fer que Ana fos una estudiant activa. Durant els seus estudis va fundar una associació d’estudiants, va dirigir una associació júnior empresa, i va liderar un moviment per al foment de l’emprenedoria universitària a Andalusia. La seva passió per l’ensenyament la va portar a realitzar un doctorat, i va aconseguir una beca de Formació de Professorat Universitari (FPU). Va investigar en la Universitat de Granada, Universitat de Las Palmas, i la Universitat de Southampton (UK).
En 2019 va decidir sortir a explorar el món exterior i conèixer millor el seu món interior. Aquest any va canviar la seva vida. Va viatjar sola, va participar en enriquidors programes d’intercanvi, i es va introduir en el món dels nòmades digitals. Des de 2022 és considerada experta en coliving cotreball. Ha treballat per a alguns dels coliving cotreball de major reconeixement a nivell internacional, situats a Espanya i Alemanya. Ha impartit tallers i retirs per a teletreballadors amb la intenció de promoure un estil de vida conscient i saludable. Ha assessorat i gestionat comunitats coliving amb l’objectiu de crear espais segurs per al foment del creixement personal i professional.
Mariona González
Barcelona és la seva ciutat, on també ha desenvolupat el seu camí professional durant més de 15 anys, en Oxfam Intermón, impulsant aliances entre el sector social i el sector privat i innovant en el seu model de finançament.
El seu propòsit és aconseguir que totes les persones puguin desenvolupar el seu potencial formant part de la seva comunitat i fer del nostre planeta un espai més inclusiu en el qual ningú quedi enrere.
Els últims 2 anys, des de SpainNAB, el Consell Assessor per a la Inversió d’Impacte, s’ha bolcat a situar l’impacte social en el centre de la inversió, donant veu i espai a l’economia social i a les empreses socials en la construcció d’aquest nou sector i facilitant el desenvolupament de solucions de finançament a la seva mesura, perquè les start ups i les empreses d’impacte puguin donar resposta als reptes socials i mediambientals del nostre país
Li encanta conversar, aprendre, connectar amb persones similars i diferents a ella. És mare de 3 adolescents que li fan qüestionar-se i créixer amb ells.
A més, va estudiar ADE, LEINN no existia llavors 😊, i és Acumen fellow.
Carme Juanes
Entrenadora LEINN Barcelona
Carme és Llicenciada en Ciències Biològiques per la UAB i PDG per ESADE. Ha ocupat llocs de Direcció de R+D, Innovació i RH en indústria, retail i restauració. La innovació i la transformació organitzacional són els seus àmbits d’experiència i ara els desenvolupa a través de projectes de consultoria, de formació i de mentoria. És sòcia de la consultora Retail tech, professora col·laboradora en els Màsters de Direcció d’Empresa i Innovació i Transformació digital de la UOC i mentora en projectes de transferència tecnològica per a la fundació MWC.
També ha col·laborat en programes d’acceleració de start ups i ha participat com a inversora en projectes d’emprenedoria.
Es defineix com a observadora, curiosa i sempre amb ganes d’aprendre. És una fidel defensora del treball en equip i sap com potenciar les habilitats de cadascun per a aconseguir l’objectiu comú.
Gwenn Vallegant
Gwenn és una dona apassionada per les relacions humanes i creu profundament en l’art de la transformació de les persones i del desenvolupament personal, com a part del camí d’èxit de les organitzacions.
És inquieta, curiosa i en continu aprenentatge. Llicenciada en Comerç Internacional a França, amb un Postgrau en Direcció d’Operacions com background.
Ha tingut la sort de treballar durant 20 anys en el comerç internacional, en diferents
sectors d’activitat, des de logística, alimentació i ortopèdia. Exercint rols estratègics i d’execució, va aprendre a guiar equips, gestionar canvis i superar les expectatives dels clients i/o mercats internacionals.
Com a amant del desenvolupament personal i organitzacional, és coach sistèmic i consteladora organitzacional i amb algunes eines més en el seu bagul ☺.
Actualment acompanya a les organitzacions que vulguin seguir en la cresta del seu sector,
a buscar les millors estratègies per a fidelizar, potenciar i desenvolupar el seu talent i així poder aconseguir els seus objectius organitzatives.
Angélica Suárez
Angélica és administradora d’empreses amb experiència en desenvolupament de negoci, orientació professional i acadèmica, i organització d’esdeveniments educatius. La seva trajectòria inclou un historial en gestió de persones, selecció de personal i col·laboració amb equips de vendes, màrqueting i desenvolupament de producte per a dissenyar i implementar estratègies orientades al creixement organitzacional.
En rols anteriors, ha administrat processos de selecció de formació i executat estratègies per a expandir les relacions amb clients B2B2C i B2C. També ha gestionat el disseny d’estratègies de màrqueting digital, promovent l’educació internacional i manejant relacions amb proveïdors i clients.
El seu enfocament se centra en aconseguir els objectius amb eficàcia, ser proactiva i adaptable als canvis constants en el sector educatiu. Creu fermament en el valor del treball en equip, la sincronia i la motivació per a l’èxit organitzacional.
Practica Ioga, Tai Chi i Pilates diàriament. L’apassiona viatjar, descobrir destins exòtics i conèixer noves cultures i estils de vida. Els caps de setmana gaudeix de rutes de senderisme en la serra de Madrid. Mantenir un estil de vida saludable, meditar i llegir sobre psicologia i desenvolupament personal són activitats essencials en la seva vida.
En TeamLabs, s’encarregarà de guiar als joves en procés de selecció, en el seu camí professional i personal, a través de l’innovador i disruptiu model educatiu Grau LEINN.
Ana Bayón
Entrenadora LEINN Madrid
A Ana li defineix la passió per l’educació, comunicació i el treball emocional. Algunes de les seves característiques són l’alt grau de compromís, la versatilitat i la capacitat de treball. Gaudeix i cuida les relacions personals des de la calidesa i l’autenticitat. Una frase que li defineix és que “la veritable innovació és la innovació de les relacions”.
És educadora emocional individual i grupal, investigadora i docent universitària. Experta en desenvolupament de les competències emocionals, benestar i convivència.
La seva última aventura ha estat la recerca i actualment soc doctora en competències emocionals (UAM), ha construït un model propi i una metodologia de treball emocional.
Va iniciar el seu recorregut acadèmic com a Pedagoga (UPCo) i va continuar amb el Màster en Orientació Educativa (UAH). Després es va formar en espais de psicologia clínica que li van permetre aprendre el treball emocional profund: Terapeuta Rogeriana- UPCo/Associació Laureano Cuesta i en el model terapèutic Emotion-Focused Therapy (YORKU). Es va formar com Coach amb Iñaki Lascaray, un dels primers coaches d’Espanya.
Ferran Herraiz
Entusiasmat per aprendre, tenir coneixement de les noves tendències i explorar la saviesa atemporal dels clàssics. Es manté alerta als canvis escanejant l’entorn.
El Dr. Ferran és un professional amb una llarga experiència internacional en les indústries de Food, Retail i Consultancy treballant per a diverses empreses multinacionals en diversos països. PhD in Business and Management (Programmable Economy), MBA i MBR per la Universitat de Barcelona, amb experiència addicional en el MIT, ESADE i Babson College. Col·labora com Lecturer en diverses universitats, cobrint temes relacionats amb Ciències Financeres, Economia Digital, Blockchain, Mercats Internacionals. També entrena a equips emprenedors, centrant-se en el descobriment de valor i la resolució pràctica de problemes.
Cecilia Hornillos
Nascuda a l’Argentina i criada a Màlaga, es considero una artista de vocació.
És mami d’una gosseta anomenada Sky. Li agrada patinar, els passejos per la muntanya, dibuixar i les postes de sol.
Des de petita ha sentit interès pel món de l’art, l’interiorisme i la transformació d’espais. Després d’acabar l’institut va treballar durant alguns anys en el sector de l’hostaleria i restauració amb l’objectiu de començar una nova aventura de manera independent a Màlaga.
Arribada a Màlaga carregada d’il·lusió i després d’uns mesos en Impact Hub i de treballar en una galeria d’art, va descobrir una nova passió en els espais de treball compartits, a més d’endinsar-se en el fascinant món de l’emprenedoria i la sostenibilitat.
Molt il·lusionada de poder formar part d’aquesta comunitat tan bufona, plena de persones valentes i d’aportar el seu granet de sorra.
L’experiència de Tamara ha estat connectada a dues grans àrees: la moda i la formació.
Després d’estudiar Disseny de Moda, Complements i Patronatge en la INEDI Design School de Bilbao, mesos abans de finalitzar la seva formació crea el seu primer projecte sota la marca DiezCampaña, sent premiada en diferents certàmens nacionals per a joves dissenyadors i seleccionada per a la primera passarel·la EGO de Cibeles Fashion Week, desfilant dos anys consecutius.
També va ser durant deu anys responsable de col·leccions en l’equip creatiu per a la marca de calçat i complements Menbur, gestionant el disseny, la producció i la relació amb proveïdors i fabricants a Àsia.
En els últims anys ha treballat com a estilista per a grans produccions de cinema, televisió i publicitat, arribant a formar part de l’equip de Julio Suárez per a ‘La Societat de la Neu’, guardonat amb un Premi Goya.
No obstant això, la seva vocació original va ser el Magisteri que va estudiar en la Universitat de Màlaga. La va reprendre com a professora de Sociologia i Imatge de Moda a l’escola Estació Disseny, compaginant les classes amb el seu treball de dissenyadora, i va formar part de projectes d’emprenedoria dissenyant la línia pedagògica d’un centre d’Educació Secundària.
Actualment, la seva activitat es divideix i s’alterna entre tots dos mons.
És un apassionat dels negocis i l’emprenedoria, portar les idees de 0 a 1 és el que més li mou. César és un ever Leinner en tota regla.
La seva experiència consisteix en la millora operativa i l’expansió. Treballant en empreses tecnològiques enfocades en l’oci, creant projectes a la Xina d’importació de productes d’alimentació, o portant l’expansió d’un grup de restauració per tota Espanya.
Veiem que César és una persona super polivalent, adaptant-se a qualsevol entorn ràpidament.
Ara està portant la direcció del Lab de Màlaga creant les millors aliances i sinergies amb el moviment emprenedor, tecnològic i educatiu de la ciutat.
Berenice Tovar
Berenice és graduada en Enginyeria de Materials i Màster en Disseny i Fabricació de Productes de la Universitat Jaume I a Castelló.
Com a professional, considera que té dues grans passions: el disseny de productes i l’ensenyament, per la qual cosa en finalitzar els seus estudis de grau, va decidir realitzar un component docent on va aprendre les eines necessàries per a poder transmetre a altres persones els seus coneixements d’enginyeria.
Actualment, ha començat el seu doctorat en l’UJI, investigant sobre el desenvolupament i inspecció de gràfics tàctils obtinguts per fabricació additiva amb la finalitat d’avaluar la factibilitat d’obtenir productes braille de forma més accessible i a menor cost.
Zayda Rodriguez, natural de la República Dominicana, compta amb estudis en Publicitat amb especialització en Creativitat i Gerència, els quals ha combinat amb el seu treball com a Assistent de Direcció.
En 2010, es va traslladar a Madrid per a realitzar un Màster en Comunicació Social en la Universitat Complutense, gràcies a una beca atorgada pel Ministeri d’Educació del seu país natal, el qual la va incentivar a continuar els seus estudis de Doctorat en Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, també finançat amb una beca.
La seva recerca es va centrar en el fenomen del boca a boca electrònic visual (eWom visual) en la comunitat de compra social Polyvore, obtenint la qualificació d’excel·lent cum laude. A més, ha completat diversos cursos relacionats amb el màrqueting digital i el disseny gràfic.
Zayda posseeix experiència en àrees com a comunicació i màrqueting, organització d’esdeveniments, moda i tercer sector. A nivell personal, es defineix com una persona creativa, compromesa i apassionada per la moda. Li agrada adquirir nous coneixements i compartir-los. Considera que en TeamLabs podrà aportar les seves habilitats i experiència, mentre s’envolta de persones que l’ajudaran a créixer professionalment.
María José/Majo és una apassionada dels reptes. Compromesa amb el seu pas per aquesta vida s’identifica amb la frase de Gandhi “Sé part del canvi que desitjar veure en el món.” El seu propòsit és despertar passions i ajudar al fet que les persones i els equips es desenvolupin i aconsegueixin la seva millor versió en el que es proposin.
Psicòloga; Doctora en Psicologia; Magister en Direcció de Persones i Desenvolupament Organitzatiu; Especialista en Benestar Organitzacional; Monitor de Mindfulness aplicat al treball; Coach Certificada; i Scrum Màster.
Compta amb més de 15 anys d’experiència com a psicoterapeuta, docent i investigadora.
En els últims anys ha donat un gir acostant-se al món empresarial des del costat humà oferint formacions i consultoria. Perquè és una convençuda que les empreses busquen resultats però es mouen per emocions.
Inquieta com es descriu, ha desenvolupat microemprenedories: oferint els seus serveis de consulta privada; un projecte vinculat a la R+D de tecnologies aplicades al benestar de les persones; i una emprenedoria comercial vinculada a l’esport. De tots ells, sempre capitalitzant aprenentatges i albirant el que s’aveïna.
Avui se sent feliç d’aportar els seus coneixements, experiències i, sobretot, la seva passió com a entrenadora d’equips emprenedors en TeamLabs.
Eleonora Barone
Amant de les ciutats i del disseny dels espais per a habitar-les, així com de les persones i de les relacions, promovent la convivència perquè totes les generacions sumin.
Com a consultora experta en planificació estratègica està convençuda que tot es pot rellegir i redissenyar a través de la innovació intergeneracional. Ha fundat mYmO amb aquest propòsit.
És doctora en arquitectura i màster en direcció internacional de projectes, àmbits que li han permès treballar en contextos molt diferents, des d’Universitats fins a despatxos privats passant per l’administració pública i les ONG, podent interactuar en ambients multisectorials i desenvolupar una mirada crítica que uneix la perspectiva pública i la privada.
Col·labora amb universitats i escoles de negoci, connectant Longevitat, Intergeneracionalidad i Propòsit. Adora el piano, és yogini màster, certificada en Constel·lacions Circulars i com a vici, primer el cafè, després el vi negre 😉
Néstor Santana
És una persona creativa i estratègica que posa tota la seva il·lusió a dissenyar experiències on les fronteres entre comunicació i negoci es difuminin per a oferir propostes de valor úniques i amb impacte.
Amb una trajectòria professional de més de 9 anys com business development i més de 10 anys com a creatiu publicitari li permet tenir una visió “end to end” en tot el procés de disseny de propostes de valor.
Ha format part de l’Àrea de Transformació de MAPFRE España com Consumer and Client Insight Manager.
Com a Creatiu Publicitari/Director d’Art ha desenvolupat campanyes internacionals per a companyies com Vodafone, Google, Coronita, Hyundai o Amazon, sent reconegut en nombrosos certàmens de creativitat i eficàcia. I addicionalment, és un apassionat del gaming i dels nous formats d’entreteniment com són els esports. On ha exercit com a Director d’Innovació en Team Heretics, l’equip de esports amb major nombre de seguidors de parla hispana del món.
Li encanta treballar en equip, divertir-se i aprendre dels que m’envolten. Només així concep l’èxit i gaudi dels projectes.
Aporta més de 20 anys d’experiència i trajectòria de l’assessorament tributari.
Actualment és assessor fiscal en TeamLabs guiant a l@s Leinners en el fascinant món de les finances.
Amb el seu somriure i entusiasme és aquí per a ajudar a desentranyar els misteris dels impostos, gestions davant l’administració i control financer.
La seva missió és fer que les complexitats fiscals es converteixin en una cosa fàcil i comprensible, responent a tota pregunta amb un llenguatge comprensible i proporcionant les eines i coneixements necessaris.
Berta Trabado
Graduada en Disseny gràfic i comunicació visual a Barcelona. Troba la seva passió a la il·lustració, encara que el seu esperit creatiu la porta a gaudir de les diverses disciplines que aborda el camp de la comunicació visual. Amb el seu perfil busca aportar idees i solucions creatives, sempre orientada cap a la recerca de camins que li permetin continuar el seu desenvolupament professional.
Ha enriquit la trajectòria treballant en equips d’innovació i en processos de scouting amb startups d’IA.
Luciana Priano
Entrenadora LEINN Barcelona
La paraula que defineix la Luciana és EQUILIBRI, entre treballar en la seva vocació i gaudir de la vida, ella ho defineix com a Funnel & Fun.
La Luciana té més de 10 anys de trajectòria professional treballant en empreses multinacionals de gran consum, ha estat a Johnson & Johnson, Kraft Foods, Eckes Granini i Barilla, on ha estat especialista en les àrees de Màrqueting i Vendes.
Fa uns anys va decidir aparcar el seu rol d’executiva d’empresa per començar una nova etapa més social al món de l’emprenedoria i l’educació.
En la part més personal és una aventurera, li encanta viatjar i conèixer món, amb l’esport com a base, per ser la seva millor versió i ser sempre a prop dels seus.
Actualment és entrenadora d’equips de joves emprenedors del grau LEINN. L’apassiona treballar amb gent jove, posant focus en la venda dels seus projectes per escalar-los al següent nivell. A més, en el seu rol com a facilitadora d’aprenentatge, motiva els seus equips per portar una vida equilibrada pel que fa a hàbits i per explorar els seus interessos, i així anar fent el camí cap als seus propòsits.
La Montse és una persona molt inquieta, sempre amb ganes de continuar aprenent, ajudar els altres i donar el millor d’ella en cada nou repte. És llicenciada en Història i ha complementat els seus estudis amb un Màster en Gestió del Patrimoni Cultural i un Màster en Màrqueting Digital. És precisament en aquesta darrera àrea on ha consolidat la seva expertesa, treballant, sobretot, en projectes educatius, turístics i culturals vinculats a la Fundació ‘la Caixa’, l’Arxiu Nacional de Catalunya, el Port de Tarragona, la Universitat de Barcelona i altres centres educatius de Catalunya.
La seva darrera experiència laboral s’ha desenvolupat a la Fundació Bofill, liderant la comunicació del programa Math Tutoring. Una iniciativa dissenyada per a millorar el rendiment acadèmic en matemàtiques i que forma part de Suport Educatiu, el primer projecte d’avaluació d’impacte en l’àmbit educatiu a Espanya.
Apassionada amb tot el que fa, a TeamLabs es troba a mitges entre màrqueting i talent scouting del grau en Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN).
Ernesto Gómez
“Maño” d’origen i català d’adopció, és un amant de l’esport i especialment de la bici. Senzill, honest i compromès amb allò en què està immers i sobre el que té responsabilitat. Es considera un afortunat per poder desenvolupar la seva activitat professional amb i per a les persones.
Després de finalitzar Psicopedagogia (UPV) i fer un Màster en Gestió de les Organitzacions (UAB), la seva trajectòria professional (més de 15 anys) ha estat centrada en els RH, en l’àmbit de les persones. Ha tingut l’oportunitat de treballar en diferents sectors, consultoria i empresa final, gestionar equips i col·laborar en projectes d’Atracció i Fidelització del Talent, Formació i Desenvolupament.
Actualment, afronta el repte de col·laborar en el creixement i desenvolupament de l’ecosistema de Talent de TeamLabs, des de l’àrea de People, així com consolidar a Catalunya el Màster en Gestió Estratègica del Talent de les Persones que organitza Mondragon Unibertsitatea Enpresagintza (MUE).
Carlos Gamito
Entrenador LEINN Madrid
Carlos Gamito és un economista laboral multilingüe i assessor econòmic especialitzat en l’aplicació de teories i principis econòmics a desafiaments reals amb vista a impulsar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.
Té una àmplia experiència pràctica en el disseny de polítiques basades en l’evidència amb l’objectiu de promoure polítiques de creixement econòmic inclusives i favorables a l’ocupació als països de la CPLP. També ha treballat com a assessor principal en la implementació, gestió, seguiment i avaluació de polítiques, projectes i programes en les àrees de Gestió Financera Pública, Protecció Social, Desenvolupament del Sector Privat i Ocupació Juvenil.
Carlos compta amb una àmplia experiència internacional, havent treballat per a organitzacions internacionals, ONGs, institucions acadèmiques i governs d’Amèrica Llatina, Àfrica Occidental, Sud-est Asiàtic i Europa Mediterrània, inclòs en Petits Estats Insulars en Desenvolupament i en Estats Fràgils i Afectats per Conflictes. Carlos ha prestat serveis de consultoria i assessorament econòmic tècnic i d’alt nivell a organitzacions de prestigi mundial com l’Organització Internacional del Treball, l’Organització Mundial del Comerç, el Banc Mundial, el Fons Monetari Internacional, el Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament, l’Institut Universitari Europeu, el Govern de Guinea Bissau, el Govern de Cap Verd i el Govern de Timor-Leste.
Els interessos de recerca de Carlos se centren en la migració laboral i circular, les polítiques d’ocupació juvenil, les polítiques actives del mercat laboral, la legislació de protecció de l’ocupació, els sistemes de protecció social, les polítiques i la pràctica de la EFTP, la formalització de l’ocupació, la gestió de les finances públiques, el seguiment i l’avaluació, i el desenvolupament del sector privat. Ha publicat diversos articles en prestigioses revistes acadèmiques d’accés obert i revisades per parells indexades en JCR, SJR i Scopus, entre altres índexs d’alta qualitat.
Thibaut Deleval
Entrenador LEINN Madrid
Thibaut (Brussel·les – 1976) és Llicenciat en Dret per la Universitat Catòlica de Lovaina. Té un Màster en Arbitratge de la Universitat de París Panthéon-Assas i un Màster en Management del IE Business School.
La seva vida professional li va portar per diversos països (Bèlgica, França i Espanya) i diversos sectors (advocacia, consultoria, startup i ensenyament). La seva curiositat i afany d’entendre el món que li envolta li van portar a descobrir una gran varietat de territoris (política, filosofia, tecnologia, teologia…).
En 2022 va publicar “Distrets” (ed. Aguilar), un llibre per a descobrir i entrenar el pensament crític. També va crear el podcast “El teu racó de pensar” dedicat a aquesta mateixa temàtica.
Com a entrenador d’equips emprenedors, posa el focus en el Customer development i les tècniques llegeixin de validació d’hipòtesi de negoci (problema i solució).
Mili Álvarez
Immersa en el món empresarial i de projectes, Mili procura sempre aportar entusiasme, responsabilitat i passió pel treball per a arribar a connectar amb les persones que formen part de les organitzacions. És Llicenciada en Administració d’Empreses i Llicenciada en Comptabilitat.
Fidel a la seva naturalesa de buscar sempre nous reptes, Mili ha treballat liderant processos de producció en empreses industrials, ha generat emprenedories pròpies, és experta en gestió de persones, i ha brindat assessories per a petites i mitjana empreses en la cerca de millorar els seus processos i ordre financer.
Tota aquesta experiència en diversos camps, fa que la seva principal motivació sigui sempre la cerca de millora contínua que procura aportar dia a dia en TeamLabs.
Arturo Betancourt
Nascut a Veneçuela i ciutadà del món per elecció, Arturo forma part de l’equip de Lab Management.
La seva formació i experiència consisteix en administració d’empreses i màrqueting on ha posat en pràctica el seu esperit emprenedor en diversos projectes de comercialització, distribució i logística.es fidel creient i practicant del constant aprenentatge per a poder enfrontar-se a qualsevol repte i convertir-se en un agent de canvi positiu per a la seva comunitat.
José Fociños
Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, Màster en Dret Comunitari i en Relacions Internacionals pel IEHEI (França), després de treballar en Despatxos d’Advocats a Madrid i Vigo, actualment és soci del Despatx “Calç i Fociños Advocats” encarregant-se de l’àrea mercantil i, així mateix, és Administrador Concursal.
La seva dedicació al Dret és absolutament vocacional i, especialment, gaudeix amb la branca empresarial, en la qual assessora a empreses tant nacionals com multinacionals.
Li entusiasma la idea de poder compartir el seu coneixement i experiència amb els leinners, transmetent-los la importància i utilitat del dret per a abordar els seus projectes.
Pedro Solórzano
Ha ajudat a empreses de tots els continents, de diferents sectors i de totes les mides, a afrontar els reptes que es plantegen en els entorns actuals d’alta incertesa i canvi, des de startups fins a grans corporacions com Indra, MSD, Moodle (Austràlia), Shüco, Michelin, Danone, ABB, Oracle (Amèrica), Syndys (Islàndia), Diligent (EUA), Enza Zaden, CTV Lifts…
Amb una sòlida formació, incloent un Màster en Lideratge i Comunicació, i certificacions en Consultoria Sistèmica, Coaching i altres disciplines, el seu objectiu és continuar aprenent i aportant valor com a TeamCoach acompanyant, “il·luminant el camí” i fomentant un entorn de treball en equip en què cada Leinner, amb el seu lideratge i habilitats úniques, contribueixi a l’èxit col·lectiu.
Humberto Matas
Responsable del New Business de la companyia i de la generació de noves línies de negoci i inversió per a la marca.
Su experiència com a emprenedor ve des de finals dels 90 com a membre de l’equip directiu de Teknoland i posteriorment com co-fundador del que més endavant va ser Designit, una de les 10 companyies d’innovació més importants del món, que va dirigir des de Nova York -on es va mudar per a obrir el mercat nord-americà- entre la seva venda a Wipro en 2016 i la seva sortida en 2020.Té també àmplia experiència en el món de l’aprenentatge i l’emprenedoria.
Com a creador de h2i, la primera escola d’Innovació Centrada en les Persones que es va obrir a Espanya, com a impulsor de la introducció de metodologies d’innovació com el Design Thinking en els programes MBA de les més importants escoles de negoci espanyoles i com Business Angel en diferents projectes.
Leila és estrateg, professora i emprenedora en el camp de la transformació digital i l’estratègia de màrqueting.
Ha estat reconeguda pel seu treball liderant iniciatives de transformació digital, desenvolupant estratègies de màrqueting reeixides i impulsant la innovació i el creixement, juntament amb empreses de la indústria 4.0 i l’espai tecnològic, on ocupa diferents rols en màrqueting, relacions públiques i desenvolupament de negoci. Durant els últims 10 anys, va crear i va desenvolupar una nova estratègia i negoci, anomenada “the Strategy of Kindness” amb l’objectiu de “reunir empreses amb un propòsit”.
A més de la seva experiència professional, Leila també és professora i investigadora en la Universitat Europea de Madrid.
Apassionada per la recerca i la innovació, va obtenir dos doctorats, un en Economia i Empresa per la Universitat Europea de Madrid, i un segon doctorat en Comunicació, per la Universitat de Màlaga. Investiga i publica sobre temes com a transformació digital, gestió estratègica, màrqueting i models de negoci sostenibles i serveix com a mentora per a joves professionals i estudiants que segueixen carreres en tecnologia i negocis.
Rafa Fuentes
Hola! Soc Rafa, un apassionat cazatalentos amb un ull esmolat per a descobrir el potencial en persones extraordinàries.
La meva missió és trobar diamants en brut i ajudar-los a brillar en els seus respectius camps.
Actualment estudio el 4t curs del grau Lideratge, Emprenedoria i Innovació a Madrid.Soc una persona orientada al detall i enfocada a superar els desafiaments professionals. Estic constantment buscant oportunitats per a aprendre i créixer professionalment, i em mantinc actualitzat amb les últimes tendències i avanços en les noves tecnologies.
Una vegada em van citar una frase que em va fer reflexionar sobre el meu futur professional: “Tan sols hi ha tres grups de persones: els que fan que les coses passin, els que miren les coses que passen i els que pregunten què va passar”. Crec fermament que l’èxit s’aconsegueix a través de l’acció i la determinació.
Andrés, llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses a la Universitat de Sevilla, forma part de l’equip del departament d’Administració i Financer de TeamLabs. Abans, va desenvolupar la seva carrera professional a diferents sectors, en empreses com J.I. González Barba, S.L., Caixa San Fernando, Caixabank o Mapfre. Des de l’any 1992 que va acabar la carrera no ha parat de treballar i de buscar el seu lloc al món empresarial.
L’any 2021 va fer un gir radical i va començar amb un nou projecte col·laborant a Sngular People Europe, S.L. el que el porto fins a nosaltres. Perfeccionista i apassionat en tot el que fa, sempre buscant millorar i desenvolupar la seva feina tan bé com sigui possible. És molt familiar i mig dels seus amics, i actualment molt feliç amb aquesta gran família.
Martta Joan
Martta Joan es defineix com a maker i dissenyadori activista pels drets socials.
Oriündi de Sant Adrià de Besòs, va estudiar el grau en disseny a la BAU i un màster en estudis de gènere a la UB. Després de treballar dos anys com a operadori i assessori en un taller de fabricació, va estar tretze mesos gestionant el taller de confecció i coordinant les comandes a la Cooperativa Popular de Venedors de Barcelona, més coneguda com a Top Manta, mentre ocupava altres responsabilitats com a dissenyadori a la mateixa organització.
Entre altres projectes, amb el col·lectiu artístic que forma part, PLA[(i)]GI, van estar becadis per desenvolupar un projecte a MediaLab Prado (Madrid) dins del Laboratori d’Experimentació Tèxtil, anomenat Injerto/Textil Vivo, l’any 2021.
Actualment , Martta Joan està cursant el seu doctorat a la UOC, investigant metodologies de cocreació en disseny social des d’una perspectiva feminista interseccional, mentre desenvolupa en rol de FabLab Manager al laboratori de TeamLabs/ a Barcelona.
Marisa Sarralde
Marisa és apassionada, proactiva i amant de les relacions humanes.
Amb una llarga i contrastada trajectòria en càrrecs de responsabilitat.
Més de 28 anys dirigint equips comercials, de marketing i comunicació, amb l’objectiu de generar propostes de valor en l’àmbit del negoci i les marques.
Llicenciada en Psicología per la Universidad Pontificia Comillas, Master en Desenvolupament Directiu (PMD) per ESADE i coach relacional per l’Institut Relacional de Barcelona.
En els seus inicis professionals inicia la seva propia empresa i desenvolupa noves áreas de negoci a Plan Espanya, Fundación ANAR, Associació Espanyola contra el Càncer i la Fundació Juan 23 entre d’altres, en el seu pas pel món de les ONGs i Fundacions.
Salta al sector privat per a assumir la direcció comercial de 21 gramos, Villafañe y Asociados i McGuffin, posant el focus en el servei al client, el que li permet entendre les seves necessitats i oferir solucions que generin confiança juntament amb relacions personals i professionals a llarg termini.
Milu
Lara Larrañaga
Dissenyadora, viatgera i dona emprenedora. Li caracteritza la seva sensibilitat estètica i la seva capacitat per a accionar projectes.
Experta en Visual i Design Thinking, té un llarg recorregut treballant amb emprenedores i Startups ajudant-los a impulsar els seus projectes.
Ha dirigit el seu propi estudi de disseny durant +6 anys i ha desenvolupat projectes a Espanya, Finlàndia, San Francisco, la Xina, l’Índia i Àfrica.Graduada en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (*LEINN) i ha realitzat un màster en Infografia i Visualització de Dades a Barcelona, que li complementa en la seva manera de facilitar equips, per la capacitat de síntesi i visualitzar de manera fàcil conceptes abstractes.Li encanta *surfear, escalar i aguantar la respiració sota l’aigua practicant l’apnea.
Mª de los Ángeles Ruiz
Mª Ángeles treballa en TeamLabs Madrid en l’àrea de la neteja d’instal·lacions. Posseeix àmplia experiència en aquest camp havent treballat en grans superfícies i en cases particulars. Ha exercit treballs de cara al públic en comerç i hostaleria. Mª Ángeles és una persona oberta, pròxima i detallista.
Rosa López
Ha treballat en el camp de la neteja tant en grans superfícies com en cases particulars.
Rosa és una persona alegre, empàtica i compromesa amb el seu treball.
Maria Hernández
Actualment és assessora fiscal i financera en TeamLabs on acompanya als Leinners en aquestes disciplines des de la creació fins a la dissolució de les seves Ajes participant en el seu creixement i desenvolupament professional.
Elena Burgos
Community Host Madrid
Elena és llicenciada en Comunicació Audiovisual i Arts Escèniques ampliant els seus estudis en ciutats com l’Havana o Buenos Aires.
Ha treballat sempre vinculada a la cultura ja que, per a ella, és una eina decisiva de transformació social que ens permet somiar un present nou. Es considera una persona en aprenentatge constant, amb alta capacitat de joc i compromís. Esperar l’inesperat: afrontar els reptes amb il·lusió, resolent, avançant i treballant en equip.
Gustavo González
Entrenador LEINN Madrid
És un vigués creatiu, analític i crític el motor del qual és la cerca de reptes constants que suposin un desenvolupament tant personal com professional.
El grau Leinn li va canviar la vida, primer com a alumne, descobrint la seva passió pel lideratge i gestió d’equips; segon com a professional, sent TeamCoach, labor que desenvolupa amb absoluta dedicació i passió amb l’objectiu d’acompanyar, desafiar i impulsar el desenvolupament personal dels leinners perquè cadascun d’ells, amb les seves peculiaritats i des del treball en equip, busquin i trobin la millor versió de si mateixos; exigint-se i aconseguint el nivell més alt de creativitat, així com la capacitat de generar idees i projectes.
Especialista en BlockChain i Innovació digital, bolcat a promoure el progrés mitjançant fórmules que s’adaptin a les demandes actuals i que permetin avançar en la digitalització i les aplicacions tecnològiques; la implementació del qual busca fer realitat també en l’àmbit esportiu, al qual sempre ha estat estretament vinculat amb especial tirada cap al futbol; el que li ha portat a col·laborar amb empreses i entitats d’aquests sectors prestant el seu assessorament en aquestes matèries.
Helena del Castillo
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster en Propietat Intel·lectual i Industrial pel ICAB. Té experiència com a advocada en exercici i una llarga trajectòria en el sector del dret digital.
Apassionada del món de l’empresa i dels nous entorns digitals, Helena creu en la cultura del canvi i en l’aprenentatge constant com a forma d’adaptació.
Marta Arias
Entrenadora LEINN Madrid
Comunicadora, reportera, emprenedora i sobretot curiosa per naturalesa. Marta és entrenadora d’equips en LEINN i co-fundadora de Revista 5W a més de Llicenciada en Periodisme i màster en Periodisme Polític Internacional.
L’apassiona la narració, la innovació, les relacions internacionals i els models disruptius d’aprenentatge. I sofreix si surt de casa sense almenys un llibre en la bossa.
Gorane Carreira
Entrenadora LEINN Barcelona
Perseverant, creativa i creadora de solucions. Graduada en LEINN (Lideratge Emprenedoria i Innovació), autònoma i emprenedora. Ha estat assessora d’internacionalització per a empreses espanyoles a l’Índia, programari product owner, project manager en els sectors d’intel·ligència artificial i Smart Cities i CEO de Torrene Consulting, empresa dedicada a la sociologia. Encara que també cambrera, profe particular i ballarina.
Les seves passions: Llegir, viatjar i aprendre.
“Ezina Ekinez Egina”
S’incorpora a l’equip de TeamLabs com a entrenadora d’equips i agents de canvi amb molta il-lusió i ganes de donar-ho tot.
Javier Larrea
Product Manager en TeamLabs
Fins al dia d’avui ha pogut explorar l’àmbit del disseny, entès com la capacitat de resoldre problemes a les persones, la tecnologia, com una palanca de progrés social i innovació i el negoci, com una oportunitat per a generar impacte social positiu.
Creu fermament que en aquest món en el qual vivim, de constant canvi, la nostra capacitat d’aprenentatge serà la nostra millor aliada per a adaptar-nos, ens donarà la llibertat per a configurar el nostre propi entorn i ens permetrà mantenir les regnes de la nostra vida.
Fundador de UXER School, escola especialitzada en disseny, experiència d’usuari i innovació, adquirida per Sngular en 2020. Actualment forma part de l’equip de Teamlabs/ com Product Manager.
Cata Marqués
Tast, comunicadora innata, té l’atenció al client en el seu ADN. Compartir alegria i bon humor és la seva filosofia de vida. Per això, quan entris en Teamlabs, serà una de les primeres persones que t’acollirà. Té un llarg recorregut en diferents sectors. Directora de vendes i subastadora en Castellana Subhastes Barcelona. Màrqueting a Faro, empresa d’il·luminació. Importació de joies Facet. Formació i atenció de la postvenda del grup Volkswagen per a la consultoria Screen Hispània.
Al llarg d’aquest recorregut no ha deixat d’aprendre i posar-li passió al seu treball. És nascuda a Barcelona, però part del seu cor és mallorquí d’aquí la seva passió per la mar. Gaudeix amb poc, la seva família i aquests petits moments de tranquil·litat. Molt entusiasmada amb aquest nou projecte en TeamLabs com Community Host.
Ibai Martínez
Li encanta aprendre coses noves de manera contínua i aplicar noves tendències per a potenciar processos d’aprenentatge a nivell educatiu, acadèmic i corporatiu. Amant de la innovació i el treball en equip, ha desenvolupat més de 20 projectes en el sector industrial, tecnològic i educatiu
A les 18 anys co-va fundar Akkua i va desenvolupar projectes a Espanya, Finlàndia, Silicon Valley, la Xina i l’Índia. És graduat en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN), especialitzat en biotecnologia i ha realitzat un màster en coaching d’equips emprenedors, comprenent les bases del model educatiu Team Academy (Finlàndia). En 2017, ha estat nominat per l’Ambaixada dels EUA a Madrid com a líder emprenedor per a participar en el seu programa de visitants internacionals “Strategic Innovation”, perquè té la visió, la influència i la passió per a promoure l’emprenedoria al seu país i proposar iniciatives que promoguin el canvi. Per a tot això, parla en anglès, castellà i basc, i ara mateix també xinès.
Carla Filannino
Community Coach LEINN & Content Editor BCN
Carla és Italiana i va arribar al laboratori de Barcelona a través d’un programa Erasmus+ per a joves emprenedors per a aprofundir el tema de l’educació i de la formació. És apassionada per les històries i experta en comunicació.
En Teamlabs/ és community coach i content editor i el seu repte és portar la comunitat d’emprenedors i emprenedores el més llunyà possible per a fer del món un laboratori d’aprenentatge radical. Abans de TeamLabs ha treballat com copywrtiter i storyteller en una empresa d’energia i medi ambient, una start-up de sanitat i una ONG de mobilitat internacional.
Isabel Ávila
Isabel és directora de Comunicació de TeamLabs. El seu repte consisteix a visibilitzar i posar en valor la labor de TeamLabs i la seva xarxa internacional Mondragon Team Academy en la societat. És Llicenciada en Periodisme i Experta en Gabinets de Comunicació en Empreses i Institucions per la Universitat Complutense, Màster de Comunicació Corporativa i Institucional Digital Web 2.0 de la Universitat d’Alcalá. Porta més de 25 anys treballant en comunicació, primer en mitjans i després en gabinets d’empreses públiques i privades vinculades amb la cultura, la creativitat, l’educació i la societat de la informació.
En 2010 es va iniciar en el món de l’emprenedoria llançant la seva pròpia agència de comunicació, I am visibility, on ha treballat per a marques i organitzacions com Microsoft, Aquarius, Iberostar, ING Direct, Vodafone, Smart, Nokia, ONG Pla Internacional, Red.es, Club de Creatius d’Espanya, entre altres. També ha impartit formació i xerrades sobre relacions públiques, visibilitat, marca i xarxes socials, i ha presentat esdeveniments relacionats amb tecnologia, emprenedoria i innovació, com les Microsoft Talk o Fòrum Emprèn.
Chon Muñoz
Lab Manager LEINN
Gestora cultural amb experiència en la creació, coordinació i gestió de projectes d’allò més divers. Recentment ha treballat en The North Wall Arts Centri en Oxford, on va tenir l’oportunitat de submergir-se en les arts escèniques i visuals d’artistes reconeguts i de talent emergent del Regne Unit.
Anteriorment va gestionar projectes com a Zinc Shower, WOMEX, Galician Connection o el Mercat Atlàntic de Creació Contemporània. Ha estat la directora del Palau Barrantes-Cervantes i gerent del Centre Etnogràfic de Terra de muntanyes. Versàtil i amant del treball ben fet, li agrada posar-se en la pell dels usuaris/clients sempre que aborda un nou projecte.
Adrián Pacín
Entrenador LEINN Madrid
Rodamon i enamorat d’aprendre, Adrián ha estudiat i treballat en 6 països; els Estats Units, Alemanya, França, Bèlgica, Finlàndia i Luxemburg. S’ha especialitzat en Economia i Dret de la Unió Europea per la Sorbona i en Administració Pública pel Col·legi d’Europa i té més de vuit anys d’experiència entorn de la comunicació i el lideratge tant en l’administració europea, ONGs com en consultoria (KREAB) i in-house (Intel Corporation).
Només hi ha dues coses que l’apassionin més que viatjar, empoderar joves líders i muntar amb bicicleta.
Siham Bennani
Entrenadora LEINN Madrid
Siham es psicopedagoga y una apasionada del mundo de la educación. Antes de iniciar su aventura como entrenadora de equipos en LEINN ha combinado trabajo en proyectos sociales y asociativos con experiencia empresarial.
Su trabajo en proyecto sociales abarca desde la integración cultural con la comunidad gitana, hasta rehabilitación lingüística de niños y niñas pasando por escuelas de padres en zonas marginales. Ha presidido el nodo Granada de la red internacional de jóvenes AIESEC y sido vicepresidenta a nivel nacional. En los dos últimos años ha trabajado y desarrollado proyecto de consultoría en innovación con la empresa Creative Society. También colabora con el IE Business School como experta de la metodología Design Thinking.
Vanessa Cano
Talent Scouter & Mktg Specialist / BCN
Vanessa té la sort de treballar en alguna cosa que l’apassiona: la comunicació i el màrqueting. Es considera una persona activa, simpàtica, divertida, segura de si mateixa i sempre amb ganes de continuar aprenent.
Ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques i s’ha especialitzat en la Gestió i Comunicació d’Entitats Socials i Solidàries en el Tercer Sector. En TeamLabs, està a mig fer entre comunicació – parteix digital i paid – i talent scouter de nuevxs Leinners, encara que també està sempre per a qualsevol persona que necessiti alguna cosa en què ella pugui ajudar.
Paral·lelament al seu treball, està molt ficada en el món associatiu i polític, on col·labora voluntàriament aportant el seu granet de sorra per a poder resoldre els big f*cking problems que existeixen en la nostra societat.
Félix Lozano
Félix Lozano, soci fundador i CEO de TeamLabs, i membre de la xarxa Mondragon Team Academy (MTA), lidera l’equip responsable dels laboratoris disruptius d’aprenentatge que tenen la seva base en el prestigiós mètode finlandès Team Academy, formalitzat com a grau oficial universitari en la resta d’Europa per la Facultat d’Empresarials de Mondragon Unibertsitatea. La seva metodologia se centra en l’emprenedoria en equip i a aprendre fent, projectes reals, mentre viatges pel món, per a viure l’experiència d’aprendre emprenent. Aquest mètode de treball-aprenentatge especialitzat en Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN) és el que Félix ha reconegut com la seva pràctica professional en les seves més de 5 anys de carrera.
Durant més de 25 anys va ser emprenedor especialitzat en cultura, amb la qual ha buscat nous enfocaments a la seva experiència en la creació i direcció d’empreses. A més, Félix ha estat Strategic Advisor i Learning TeamLeader de la tecnològica SNGULAR i Careholder Partner de Impact Hub Madrid.
Ha col·laborat assíduament amb el Club de Creatius d’Espanya i amb la Fundació Contemporània de l’empresa cultural La Fàbrica.
Després de centrar els seus estudis en Economia Social i Cooperativa en la Universitat de Deusto i en Direcció Estratègica en l’era de la informació en el MIT, va realitzar el Entrepreneurial Màster Program del MIT. Ha participat en més de 200 projectes d’innovació per a entitats privades i públiques. També ha realitzat diferents estades en la Universitat de Stanford com a part del moviment “Design thinking to tackle social problems” des de la seva creació en 2006, i en el Centre Europeu de l’Economia de l’Experiència a Amsterdam.
En els últims anys ha co-creat al costat de la Facultat d’Humanitats i Ciències de l’Educació de Mondragon Unibertsitatea el Màster Universitari en Facilitació de l’Aprenentatge i la Innovació (Lit) i el títol Chief Learning Officer (CLO) amb el qual posicionar l’Aprenentatge Estratègic en les corporacions com a instrument de transformació social.
Marisol Monasterio
Marisol, llicenciada en Dret, és part de l’equip del departament d’Administració i Financer de Teamlabs. Abans, va desenvolupar la seva carrera professional en diferents sectors: L’any 1996 va començar la seva carrera professional en Airtel (avui Vodafone) en el departament de formació, l’any 2003 va canviar les telecomunicacions pel sector immobiliari (Silver Eagle), en el departament comercial de la gestora.
L’any 2009 va donar un gir radical i va començar amb un nou projecte col·laborant en la creació i posada en marxa una consultora d’arquitectura, gestionant el departament jurídic –financer. Apassionada en tot el que fa, sempre buscant nous reptes. És entusiasta, feliç i somiadora convençuda, sempre buscant la col·laboració i el treball en equip per a aconseguir els objectius marcats.
Berta Lázaro
Comença l’aventura TeamLabs/ per la seva inquietud pels mètodes d’educació alternativa i la seva experiència amb joves en processos de participació ciutadana. Acompanya a la primera generació de LEINN/ a Madrid en el laboriós treball de ser els pioners d’una empresa, d’una comunitat, d’un projecte, d’un somni.
Aplica les tècniques de Disseny Col·laboratiu en el marc de la Ciutat i en projectes d’espai públic amb l’empresa que va fundar en 2011, Ph+, Urbanisme Ciutadà, on desenvolupa la seva carrera en el món de l’arquitectura i el paisatge. Investigadora en la Universitat Politècnica de Madrid. Màster de Disseny Urbà per la Universitat de Berkeley, Arquitecta i Paisatgista per la ETSAUN. Aquests títols, i el desenvolupament de projectes estratègics a Espanya i els Estats Units, parlen d’una curiositat constant per generar projectes de transformació de l’entorn físic, social, cultural i econòmic. Els projectes empresarials de LEINN/ i MASTERYOURSELF/ són ara per a Berta les eines per a aquesta transformació.
Elena Gómez
Entrenadora LEINN Madrid
Meitat dissenyadora, meitat arquitecta i meitat emprenedora. Enamorada de les expressions artístic-creatives com a mitjans de transformació sociocultural, estudia Arquitectura i Disseny, especialitzant-se en Arquitectura Virtual i co-fundant el seu propi estudi professional. Investigant l’acte creatiu com a motor per al desenvolupament humà s’especialitza en “Cooperació per al desenvolupament d’assentaments humans en el tercer món”, co-fundant EstudioSPN, la fi del qual és donar solucions d’habitabilitat per a erradicar l’infrahabitatge en zones desfavorides des d’enfocaments multidisciplinaris i participatius, col·laborant amb diferents Universitats Colombianes i impartint i organitzant tallers a Colòmbia, Espanya i Portugal. Convençuda dels processos d’innovació com a eines per a generar impacte positiu, s’especialitza en “Innovació, Lideratge i Emprenedoria” (TeamLabs/-Masteryourself/ 2015), co-fundant HenkôExperience, facilitant processos d’innovació i emprenedoria (Google Activate, entre altres), i creant noves metodologies de disseny espacial, aplicant-les a espais educatius i de treball. És una enamorada de l’expressió artística, origami, taitxí i l’idioma japonès. Viatjar, la cultura i l’art, la seva font d’inspiració.
Mathew
Persona creativa, amb una àmplia trajectòria en el món de les noves tecnologies al servei de projectes innovadors.
La seva carrera professional es pot dividir en tres àrees: Procés creatiu, màrqueting digital i producció d’esdeveniments, activitat que va estar desenvolupant diversos anys, treballant per a grans empreses. En l’apartat de disseny i desenvolupament cal destacar la seva especialitat en desenvolupament web i disseny de campanyes en línia.
En TeamLabs està contribuint als grans assoliments que cada curs cull l’equip de talent scouting i comunicació, dins del gran equip humà que és al seu torn TeamLabs, exercint com MarTech Manager. És responsable de les eines que utilitzen tecnologia per a optimitzar les iniciatives de màrqueting, incloent-hi l’àrea de la gestió de la relació amb el client (CRM).
Ignasi Bassas
Entrenador LEINN Barcelona
Ignasi es defineix com un home del segle XX amb esperit del segle XXI. El seu cor està forjat en valors de passió, llibertat, seguretat i exemplaritat. Esperit de cowboy i amant de la “aventura de la vida”, ha basat la seva formació i experiència executiva de més de 36 anys, com a analista de crèdits en el sector financer (12 anys), director-gerent en l’empresa privada en lideratge i direcció d’equips, estratègia empresarial i desenvolupament de negoci (14 anys) i com Coach professional (10 anys) per a clients i empreses, life coach/executive coach, i especialista en coaching assistit amb cavalls (CAC).
El seu projecte com TeamCoach en TeamLabs és treballar i aportar l’autolideratge, Lideratge i el Desenvolupament i Gestió d’Equips (EAR).
En aquests últims anys s’ha format en diverses Universitats com a Expert en Intel·ligència Emocional, Coach Executiu i empresarial, Màster Coach, PNL,Psicoteràpia TCE -especialitzat en Psicologia de l’emoció- i Formació Superior en Psicologia Organitzacional.
Sonia Borreguero
Directora Financiera
Especialitzada en Gestió de la Innovació i Projectes de R+D+I. Més de 10 anys d’experiència liderant la gestió econòmica i financera en empreses de desenvolupament territorial ,tecnològiques i de telemárketing. Emprenedora en el sector turístic i tecnològic.Apassionada de l’Ecosistema emprenedor, Sòcia Fundadora de l’Associació d’Emprenedors Experts i Ángeles Inversores d’Extremadura, especialitzada en la cerca de finançament i recursos per a projectes i empreses. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, Màster en Internet i Comunicacions, Màster Superior en Prevenció de Riscos Laborals, Màster Business Administration.
Javier Bernad
Entrenador LEINN/ Barcelona
Convençut que l’actitud davant la vida és el que marca la diferència. Senzill, treballador i brutalment honest, Javier és Enginyer Industrial i MBA pel IESE, amb una trajectòria de 20 anys en la gestió d’equips tècnics i sistemes d’informació. Apassionat per entendre el comportament de les persones, entendre el funcionament de les coses i aprendre constantment.
L’exercici de responsabilitats directives en empreses de diferent grandària (des de start-ups fins a multinacionals cotitzades com Deutsche Telekom i AXA) li ha permès adquirir una forta visió estratègica. Actualment s’ha orientat cap a la millora en l’educació. Convençut que l’educació és el camí per a formar persones que sàpiguen viure en simbiosis amb el seu entorn i contribuir a la societat.
Azucena Lozano Iriondo
Entrenadora LEINN Barcelona
Gestora cultural amb més de deu anys d’experiència en producció, comunicació i coordinació de projectes. Amb formació com a tècnica en projectes europeus en R+D, es va llicenciar en Belles arts i es va especialitzar amb un màster en polítiques públiques en cultura. Fundadora de DeNordeste, consultoria especialitzada en recerca, anàlisi i assessorament estratègic en el sector cultural, educatiu i social. Forma part de l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya. Sempre en mode Beta, aprenent i rodeandose de persones creatives i valentes. “Si no puc ballar, la teva revolució no m’interessa.»
Francisco Calderón
Entrenador LEINN Madrid
El motor de Fran són els reptes, impulsar canvis i aprendre contínuament, descobrint coneixements, realitats, habilitats i persones. Ha pogut conèixer la realitat social i empresarial que ens envolta exercint com a advocat en sindicats, multinacionals i despatxos. L’apassionen la política, l’educació i els processos d’aprenentatge.
Els concep com a mecanismes per a ajudar a les persones al fet que desenvolupin la seva capacitat de raonament i creativa, s’empoderin, treguin el millor de si, actuïn i assumeixin la seva responsabilitat amb la seva comunitat i el seu entorn…el món. Llicenciat en Dret. Ha realitzat Màsters en Advocacia, Educació i Integració Europea, postgraus en Desenvolupament Local i Mediació i cursos de Doctorat. Ha col·laborat en un programa de ràdio, va realitzar una estada amb una ONG a Togo (Àfrica) i ha treballat i estudiat a Anglaterra i Bèlgica. Ah! I és un orgullós pare de 2 filles.
Vicente Ruíz
Entrenador LEINN Madrid
Vicente és inquiet, apassionat i en contínua cerca i aprenentatge. Llicenciat en direcció i administració d’empreses a Oxford Brookes University i amb un màster en cooperació internacional per la Universitat de Pavía. Des dels seus inicis professionals ha treballat en cooperació al desenvolupament en diferents països d’Àfrica i Llatí Amèrica, així com en diferents projectes per a organitzacions com Creu Roja espanyola, World Vision, Pla International i Copade.
Ha treballat com a consultor, com a expert de marc lògic per a diferents agències de desenvolupament, i ha elaborat estudis en diferents contextos. És expert en temes de comerç just, economia circular i RSC. Després d’un bagatge de gairebé 10 anys treballant en diferents països, torna a Espanya co-fongui Origen Espanyol Certificat per a treballar per una indústria més transparent i un consumidor més informat. Una de les seves passions és la docència i ha treballat com a professor d’eco-disseny i economia circular. A més és director d’economia circular i de projectes en Enviroo i participa com a mentor per a diferents programes.
Laura Muñoz
Audiovisual Content Manager
Laura es considera una persona alegre, curiosa, a la qual li agrada sortir de la seva zona de confort i aprendre coses noves. Va arribar al món de la comunicació audiovisual per casualitat. Des de petita ha estat apassionada per l’art i la pintura, després dels seus estudis d’art es va encaminar cap a la fotografia, aquí va descobrir el món audiovisual i es va enamorar de representar la realitat en imatges en moviment.
Irati Lekue
Directora de TeamLabs/ Corporate
Irati Lekue és dissenyadora i facilitadora de processos d’innovació i aprenentatge estratègic per a corporacions que vulguin créixer incorporant diferents maneres de fer i de treballar en equip. Porta més de 8 anys acompanyant equips en els seus processos de transformació i desenvolupament i és l’autora del llibre “Lideratge Àgil”.
Va ser part de la 6a promoció del programa executiu en innovació Masteryourself/ per a incorporar-se després a l’equip de TeamLabs/ com Team Coach del grau LEINN i més tard Team Coach de l’Any-i a Mèxic, programa pioner en innovació que llança Teamlabs/ al costat del Tecnològic de Monterrey al seu campus de Santa Fe (Mèxic) on estudiants de grau de diferents disciplines s’especialitzen en innovació i desenvolupen projectes emprenedors en equip.
Actualment lidera la línia de New Business (Corporate) en TeamLabs, mitjançant la qual generem aliances i projectes amb altres institucions i corporacions que vulguin aprendre i innovar des de noves metodologies i al costat de la nostra comunitat.
Mari-Ángeles Ferrándiz Vañó
Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat d’Alacant (Premi Extraordinari Fi de Carrera) i experta universitària en Intel·ligència Emocional per la UNIR.
Durant cinc anys i mig va coordinar iniciatives formatives de Google Activa’t, en col·laboració amb universitats públiques espanyoles i Cambres de Comerç, on ajudava particulars i pimes a adquirir competències digitals per a millorar la seva ocupabilitat i projectes.
En TeamLabs/ lidera el procés de selecció de LEINN, acompanyant a les persones que volen transformar-se, tant professional com personalment, a través del grau.
Filipe Rebello
Entrenador LEINN Barcelona
Filipe és un agitador cultural. Activista polític i educador del Brasil, aficionat dels models educatius radicals i fora del que s’estableix, enfocat a generar sinergies entre les persones i els ecosistemes per a l’impacte social.
Productor durant més de 10 anys d’esdeveniments mundials com la Copa del Món, els Jocs Olímpics i també festivals internacionals de música, produccions de TV i cinema.
Gerent comunitari i operatiu d’espais de cotreball i labs creatius, amb la mentalitat d’emprenedor, la seva passió és ajudar les persones a empoderar-se per a perseguir col·lectivament els seus propòsits. En TeamLabs BCN, ell és el Team Coach, acompanyant equips en els seus processos d’aprenentatge amb focus en transformació holística de les persones i organitzacions.
Luis García Giralt
Entrenador LEINN Barcelona
Luis és un professional inquiet i àvid d’aprenentatge continu, sempre ha treballat i estudiat simultàniament. Ha treballat per a tercers en diversos sectors, sempre relacionat amb el màrqueting i la direcció estratègica, i des de fa 4 anys decideix canviar el rumb i iniciar el camí de l’emprenedoria.
Economista i MBA, Luis és cofundador i director general de ZeKoGram Innova S.L., membre del Consell d’Administració de Butler Scientifics (start up biotecnològica) i col·laborador de EADA Business School en els seus programes MBA en matèria de direcció estratègica. Així mateix, participa en diversos programes de mentorització com Yuzz i Atipics! i coopera regularment amb diverses organitzacions com a conferenciant en matèria de RSC i emprenedoria social.
Joan Clotet
Coordinador MTalent BCN
Es defineix com a Humanista Digital perquè explica qui és amb dues paraules. Ajuda a persones i organitzacions a aconseguir resultats, transformar-se i transformar a uns altres amb petjada humana i positiva en aquesta era digital.
Té 35 anys d’experiència professional en tecnologia, innovació i talent. Combina propòsit i capacitats per a acompanyar als seus clients cap a la gestió del talent del futur.
Ha crescut professionalment en Arthur Andersen, on ha après molt sobre negoci, tecnologia, organització i gestió del canvi treballant com a consultor en multitud de projectes per a empreses de variats sectors.
En la seva segona etapa ha estat Director de Sistemes (Edicions B, Grup Zeta, Cespa i Ferrovial). Ha promogut transformacions i canvis de valor per al negoci i creixement per als implicats.
En 2013 es va formar i va certificar com Coach executiu per ICF “per a aprendre més sobre mi i ajudar a créixer als que m’envolten”, expressa.
Des de 2016 està enfocat al 100% en les persones, el seu talent i el canvi positiu en digital. Primer en Ferrovial i ara com a consultor independent. Forma part de la comissió consultiva de la Fundació Factor Humà i és el Coordinador a Barcelona del Màster Universitari en Gestió Estratègica del Talent de les Persones (Mtalent) de Mondragon Unibertsitatea i TeamLabs.
És coautor del llibre de desenvolupament personal: Qui vol a Pepe ? (Empresa Activa), host del podcast Humanisme Digital i col·labora com a ponent i facilitador habitual en fòrums empresarials i acadèmics.
Paloma Moruno Torres
Paloma és llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Pontifícia de Cometes, li agrada definir-se com a dissenyadora i facilitadora de processos col·lectius de transformació de comunitats d’aprenentatge. Al llarg dels últims 20 anys, vinculats professionalment al món de l’educació, ha desenvolupat diferents rols, primer com a orientadora de secundària, més tard com a responsable de formació i els últims anys com a Directora d’Innovació i Formació en la cooperativa GSD. Ha col·laborat amb diverses institucions universitàries i no universitàries (UAH-Universitat d’Alcalá , Universitat Menéndez Pelayo-UIMP; INTEF, Centres d’Innovació i Formació de diferents comunitats autònomes, Fundació COTEC, Fundació Santillana), en el disseny, coordinació i mentorització de programes que posessin el focus en la implementació dels nous rols que l’educació necessita.
Ha estat primera generació i ara professora del Màster LIT (Facilitació i Innovació de l’Aprenentatge) així com del Diploma de Nous Rols en Educació desenvolupat per Mondragon Unibertsitatea/Teamlabs i de l’Expert en Aprenentatge Cooperatiu de la Universitat Alcalá de Henares (UAH). Està formada en Màster de Planificació i Innovació, Màster en Mediació i Resolució de Conflictes, tots dos en la UAH i és experta en Intervenció Sistèmica en Organitzacions.
La principal acció que exerceix dins de l’equip de TeamLabs és la direcció i facilitació de projectes de transformació d’institucions educatives universitàries i no universitàries.
Ainhoa Zamora Peralta
Co-Directora LEINN
Politòloga apassionada i amant de les relacions internacionals i la defensa dels drets humans; el treball en equip, lideratge i la gestió de projectes li surt natural: des de molt jove va començar a participar i liderar organitzacions socials. Ha coordinat projectes en diversos països sobre participació ciutadana, igualtat de gènere o apoderament juvenil. Ainhoa guarda especial afecte al seu treball en els campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria), i Centreamèrica. Ha estat observadora electoral en organismes internacionals i liderat diferents organitzacions del tercer sector.
La seva última aventura abans de TeamLabs ha estat com a responsable del Programa de Joves Changemakers de Ashoka España. Des de la primavera del 2014 forma part de l’equip de Teamlabs, havent estat directora executiva de MASTERYOURSELF/ . Després d’això va entrar a l’equip del Grau LEINN com a entrenadora d’equips a Barcelona i en l’actualitat lidera LEINN a Madrid i Barcelona al costat d’Andrea Martínez. Així mateix, forma part del nostre equip de formadors especialitzats en Design Thinking i Innovació Social, sent la responsable de l’especialització en Economia Social del 3er any de LEINN BCN.
Antonio Lafuente
Antonio és investigador del Centre de Ciències Humanes i Socials (CSIC) en l’àrea d’estudis de la ciència. Ha investigat en l’expansió colonial de la ciència i en la relació de la ciència amb els seus públics i el coneixement profà. Més recentment investiga la relació entre tecnologia i procomuna, així com els nexes entre nous i vells patrimonis. L’interès pels béns comuns li ha conduït a l’estudi dels problemes que planteja l’expansió dels drets de propietat intel·lectual en ciència, com també a l’anàlisi de les implicacions que tenen els conceptes de governança, open knowledge, participació, democràcia tècnica, biz science i cultura científica.
Dirigeix des dels seus inicis l’any 2007 el Laboratori del procomú en el MediaLab-Prado de Madrid, on comparteix les seves aportacions teòriques en l’estudi sobre el procomú entre les quals destaca haver formalitzat la teoria dels seus quatre entorns consistents en el cos, la naturalesa, la ciutat i l’entorn digital. Lafuente defineix el procomú com “el que és de tots i de ningú al mateix temps. El procomú, els commons, en tot cas, no és definible, perquè evoca l’existència de béns molt heterogenis que van des de les velles pastures comunals als nous mons de la biodiversitat, el folklore o la gastronomia”.
La seva posició intel·lectual defensa l’obertura i democratització del coneixement més enllà d’un reducte reservat als experts. Aquesta obertura exigeix un replantejament de la política implantant solucions que dificultin la privatització de qüestions com ara «la funció fotosintètica, el cicle dels nutrients o la pol·linització de les plantes, les llavors, els fons oceànics i els aqüífers», havent de responsabilitzar-nos de la transmissió a generacions futures dels dons de la naturalesa i de la cultura, així com la reafirmació d’un compromís amb la defensa del bé comú i dels nous patrimonis.
Per a Antonio, les creacions tecnocientífiques suposen un acoblament d’humans i bots. Part de la confiança dels processos de la interacció social s’està cedint en forma creixent a màquines i sistemes d’alerta que utilitzen procediments codificats i automatitzats. Com a exemple, Lafuente cita la Wikipedia, on les edicions realitzades per bots suposen un alt percentatge del nombre d’edicions totals.
Antonio Rodríguez de las Heras
Antonio és catedràtic de la Universitat Carles III de Madrid i director de l’Institut de Cultura i Tecnologia d’aquesta universitat. El seu treball se centra en la reflexió sobre la societat que s’està conformant per efecte de la tecnologia i en els conseqüents canvis culturals i educatius que es produeixen, i els que s’haurien de produir.
Ha estat Degà de la Facultat d’Humanitats, Comunicació i Documentació d’aquesta universitat, director del laboratori del Centre EducaRed (Fundació Telefònica) de Formació Avançada i membre del consell de direcció de la revista TELOS, Quaderns de Comunicació, Tecnologia i Societat. És també director del Màster en Direcció de l’Empresa Audiovisual, MeDEA, XIII edició, organitzat per la Carles III i Antena 3 Televisió; subdirector del Màster en Gestió i Producció en e-learning; director del grup de treball de EducaRed sobre Formació del professorat en Tecnologia Educativa. Professeur associé a la Sorbona i París VIII.
Antonio assaja des de fa anys les noves formes d’escriptura que sorgeixen quan el suport és el digital i l’espai de lectura és la pantalla. Va guanyar el premi FUNDESCO d’Assaig 1990 pel llibre “Navegar per la informació” i és autor de diversos llibres electrònics; entre ells: “Per la riba de l’hipertext”i “Els estilitas de la societat tecnològica”.
Ens va deixar el 4 de juny de 2020, als setanta-dos anys d’edat, a causa de la COVID-19. Ell deia: «La cultura no és una altra cosa més que el nostre lloc en el món». Li recordarem sempre.
Ana María Llopis
Pretenc treballar en el que crec. Crec que el segle XXI és el segle en el qual les idees seran un actiu tangible i es desencadenarà la creativitat de la multitud. On compartir seria més important que posseir i posseir, on tots estarem connectats i contribuirem a construir una societat millor en la qual les dones siguin iguals perquè tots estarem orquestrant la imparcialitat. Crec en el Renaixement modern. M’apassionen les moltes coses que m’agraden.
Objectiu professional: fer contribucions significatives a l’experiència consumidora/humana, al procés d’innovació i a l’intercanvi d’idees per tal de no malgastar-les al llarg de les nostres vides, i al mateix temps continuar el meu procés de descobriment i aprenentatge.Aprofita les noves tecnologies disponibles especialment a Internet, els fenòmens de crowdsourcing i les xarxes socials. Visionari avançat al temps i innovador en tots els llocs ocupats. 30 anys d’experiència en béns de consum, 20 anys en Banca i 14 anys en startups d’Internet i Mitjans com a executiva, i 20 anys d’experiència com a membre del consell. Sòlida trajectòria científica i 10 anys d’experiència en docència, ciència i recerca.
Estic en contacte amb el món de l’art i vaig fer realitat la família Latin American Art Foundation Museum a Espanya. M’encanta la meva família propera i extensa, especialment el meu marit Felix Yndurain, un sòlid professor de física estatal, i el meu fill Jaime, estudiant d’arquitectura ara a Venècia, els agraeixo a tots dos que m’hagin donat tota la llibertat de fer moltes coses.